VINSKA DRUŽBA SLOVENIJE, d.o.o.

Miklošičeva cesta 4
1000 Ljubljana
T: +3861 244 18 00
F: +3861 244 18 06
E-pošta: info@vinskadruzba.si

Že 45 let povezujemo tržne leaderje

LIWF 2012

 

Na specializiranem mednarodnem vinskem sejmu London International Wine Fair 2012, se je pod okriljem Vinske družbe Slovenije, d.o.o. predstavilo pet družbenikov: Vinska klet Goriška Brda, z.o.o.; Panvita Marof,d.o.o.; Vinakras, z.o.o., Sežana; Ptujska klet, d.o.o.; Radgonske gorice, d.d. Sejem je med 22. in 24. majem 2012 obiskalo preko 13.431 obiskovalcev, predstavilo pa se je okrog 1.000 razstavljavcev. Organizator je v trenutnih težjih ekonomskih razmerah sejem ocenil kot uspešen, saj so se prvič predstavili razstavljavci s Kitajske, sodelovale pa so tudi nekatere druge države, ki se že nekaj let vztrajno uveljavljajo na vinskem trgu – Gruzija, Libanon, Moldavija, Rusija in Turčija. Sejem predstavlja po mnenju J. Murraya platformo za poslovanje na trgu Velike Britanije. Na sejmu je bilo poskrbljeno tudi za zanimiv strokovni program (delavnice, degustacije, masterclasses…).

 

Visoko izobešen napis I FEEL SLOVENIA, s katerim smo na sejmih v tujini še dodatno promovirali Slovenijo kot vinsko destinacijo, je dopolnil slogan SLOVENIJA – A FLIGHT OF VINES. Tudi letos so do izraza prišle nacionalne stojnice. Družbeniki Vinske družbe Slovenije pa so na enotni stojnici kupcem predstavili vina, ki so za to tržišče primerna in izkazujejo prodajni potencial. Trg Velike Britanije je precej zahteven in specifičen, zato je potrebno biti na izbor vina posebej pozoren. Kljub temu pa smo mnenja, da bodo dolgoletna prizadevanja vodila k večjemu izvozu na omenjeno tržišče.

 

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke