VINSKA DRUŽBA SLOVENIJE, d.o.o.

Miklošičeva cesta 4
1000 Ljubljana
T: +3861 244 18 00
F: +3861 244 18 06
E-pošta: info@vinskadruzba.si

Že 45 let povezujemo tržne leaderje

Uspešna predstavitev vinarjev Vinske družbe Slovenije na sejmu AGRA 2013


Za nami je še ena uspešna predstavitev na sejmu AGRA. Vinarji Vinske družbe Slovenije so se letos izkazali z mnogimi odličji na ocenjevanju Vino Slovenija Gornja Radgona. Najbolj so izstopale Radgonske gorice d.d., ki so prejele laskavi naziv VINAR LETA. Prejemnike medalj si lahko ogledate tu.

Že tradicionalno smo na vinarski dan, ki je bil, 27.8.2013, organizirali novinarsko, kjer je direktor Vinske družbe Slovenije g. Dušan Brejc predstavil tržne razmere ter ocenil vinski letnik 2013, kateri bo zaradi vremenskih razmer količinsko eden od najmanjših, kar pa vsekakor ne pomeni, da ne bo visoko kakovosten. Opozoril je tudi, da je brez nastanka Slovenije kot vinske destinacije vprašljiva dolgoročna uspešnost izvoza in domača prodaja. (MV)

**************************************************************************************************************
http://www.pomurski-sejem.si/images/headerji/AGRA-glava.png


AGRA 2013


Vinarji Vinske družbe SLovenije se bodo letos, od 24. do 29. avgusta 2013, predstavili s svojimi novostmi v hali C3. Lahko boste okusili vina, ki prihajajo iz: Vinakopra, KZ Metlike,  KZ Krškega, VK Goriška brda, P&F Jeruzalem Ormoža, P&F Jeruzalem Ljutomerja, in seveda iz Radgonskih goric.
 
KZ Krško
VK Goriška Brda
Vinakoper
 
KZ Metlika
P&F
vinar leta: Radgonske gorice
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke