VINSKA DRUŽBA SLOVENIJE, d.o.o.

Miklošičeva cesta 4
1000 Ljubljana
T: +3861 244 18 00
F: +3861 244 18 06
E-pošta: info@vinskadruzba.si

Že 45 let povezujemo tržne leaderje

Promocija


Vino je glede promocije izjemno zahteven kmetijski pridelek. Brez ustrezne promocije se ob današnjih presežkih ponudbe, ne glede na njegovo kakovost, ne da več prodati, tudi za minimalno ceno ne. Naključnih kupcev ni več. Zato je nujno potrebna sistematično organizirana in predvsem specializirana promocija. Trdimo, da brez Slovenije kot vinske destinacije, ne bo dolgoročno uspešne prodaje slovenskega vina. V Vinski družbi Slovenije se že vrsto let zavzemamo, da bi Slovenijo postavili na mednarodni vinski zemljevid. Da lahko suvereno trdimo, kako je potrebno vino promovirati lahko podkrepimo z več kot 40- letnim izvajanjem promocije, ki je prinesla tudi današnjo odkrivanje slovenskih vin na mednarodnem trgu.

Vinska družba Slovenije se s svojimi družbeniki sistematično predstavlja na specializiranih tujih sejmih in domačih sejmih. Z nastopi ohranjamo medijsko prisotnost in izpostavljamo Slovenijo. Na vseh treh tujih sejmih se predstavljamo s sloganom v jeziku države gostiteljice, in sicer v Nemčiji - Slovenija - Ihr Neues Weinziel; v Italiji - Slovenija - Vino, che passione! in v Veliki Britaniji - Slovenija – A Flight of Vines.

Naš razstavni prostor boste našli:
  • v Düsseldorfu na sejmu Prowein: je eden izmed največjih mednarodnih vinskih sejmov v evropskem prostoru. Gre za tridnevni sejem, ki je naravnan zelo strokovno in kjer se direktno srečujejo ponudniki, kupci, novinarji ter vinski strokovnjaki.
  • v Veroni na sejmu VinItaly: je največji mednarodni vinski sejem, ki traja pet dni in zagotavlja največ stikov s kupci, distributerji in končnim potrošnikom. V času sejma potekajo številne delavnice in vodene degustacije, kjer se vinarji seznanijo s trenutnim povpraševanjem na trgu.
  • v Londonu na sejmu LIWF: je specializiran mednarodni sejem, ki ni namenjen širši javnosti temveč proizvajalcem, trgovcem, uvoznikom, novinarjem, gostincem. Nobeni drugi sejem ne predstavlja tako fokusiranega prostora za poslovanje med vinarji in dobavitelji kot LIWF. Sejem traja tri dni.
  • v Gornji Radgoni na sejmu AGRA: gre za edini in največji kmetijski sejem pri nas, kjer se predstavimo velikemu številu obiskovalcev. Je mednarodni sejem, ki ima za razvoj in promocijo vina v Sloveniji ter širši evropski regiji visok pomen.
  • v Celju na sejmu MOS: za vinarje predstavlja Celjska regija drugo področje z največjo kupno moč zato se redno pojavljamo. Poleg množičnega obiska pa sodi sejem tudi poslovno pomemben, saj se lahko predstavimo z dražjimi blagovnimi znamkami.
  • na GTZ-ju, ki je vsako leto na drugi lokaciji: je specializiran, bolj festivalski nastop namenjen gostinstvu. Dobra stran predstavitve je, da se seli po Sloveniji in tako posežemo v različne kulinarične regije.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke